2021-04-27 08:09:04• hírek • Szatmár.ro

Újra aranyéremért játszik a VSK női kosárlabdacsapata

Bejutott a bajnokság döntőjébe a Szatmárnémeti VSK, megint a Sepsi az ellenfél.

Véget ért az elődöntő három győzelemig tartó párharca a romániai női kosárlabdabajnokságban, a Szatmárnémeti VSK simán, 3-0 arányban verte az FCC Baschet UAV Arad együttesét. Az utolsó összecsapást hétfőn rendezték Aradon, a szatmáriak pedig 20-22-es, 19-13-as, 25-15-ös és 13-11-es negyedeket követően 77-61-re verték a házigazdákat. A piros-fehér mezesek legjobbja Claudia Cuic (leánykori nevén Pop, úgy talán jobban ismerik a szatmári sportrajongók) aki 30 pontot dobva és 9 lepattanót szerezve segítette győzelemre csapatát.
 

Az elődöntő másik ágán a sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC összesítettben szintén 3-0-s győzelmi aránnyal jutott be a döntőbe, a Brassói Olimpia – ahogy az várható volt – nem tudta megállítani a számos bajnoki címmel rendelkező székelyeket.
 

A Szatmárnémeti VSK zsinórban harmadszor játszik a döntőben, az ellenfél pedig megint a Sepsi SIC. Szurkoljunk, hogy idén összejöjjön a bajnoki cím!
 

Ez viszont nem lesz egyszerű, különösen, hogy a párharc első két mérkőzését Sepsiszentgyörgyön játszák, május 5-én és 6-án.         

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: